My Tears Just Like The Rain Fallings
+Follow or Home ?
Before the Rain
Expresiones
Expresiones
Kawan Atau Lebih ??
Saturday, 16 June 2012 | 22:24 | 0 Rain[s]
Assalamualaikum :)

Salam Israk Dan Mikraj semua !!! hehehe 

 

farah bukannye nak cerite psal israk dan mikraj tpi,, farah nak cerite pasal seorang budak lelaki namenye *teetttt . tak payahla farah bagitau namenye . farah tak nak name dia jadi yang pertama farah tulis kat blog ni .

 Farah kenal dia dari tahun lepas , dia ni baik , penyayang , suka ambil berat , banyak lagi la . Farah nak dia jadi abang angkat farah je . tetibe dia mesej farah , dye kate 
adik , abang jadi bf adik boley tak ?
farah tak boleh nak kate apela ,, farah 'reply'
 boleh asalkan abang tak playboy 
farah jadi gf dia dah 2 bulan termasok hari ini . beberape hari kemudian , dia mesej farah , dia kate dia nak sambong belajar kat universiti . pade mulenye farah nak halang tapi bile difikirkan balik , buat ape farah nak halang kalau dah itu impian dia . betul tak ?

  dia kat sane dah 2 minggu ,, setiap hari farah tunggu dia call dan mesej farah . tapi penantian itu hanya sia - sia je . dia langsung tak mesej farah . bile farah hantar mesej kat dia , dia tak balas walau sepatah perkataan pun . sejak dari tu farah rase risau dan rindu kat dia . farah rase risau sangat sangat kat dia . tengah farah termenung , farah ada terfikir jugak dia risau kat farah atau tak ? betul ke dia nak ni bf farah ? farah cuba untuk lupekan dia tapi tak boleh . :'(

 kadang-kadang , farah rase menyesal sebab jadikan dia bf farah . hurmm :( farah nak jadi macam orang lain , bercinte sampai 1 2 tahun . boleh ke farah bercinte dengan dia tu sampai 1 2 tahun ? NUR FARAH ALIS , renung-renungkan lah .
 sampai sini sahaja entry farah . farah harap dia tahu perasaan farah kat dia . jyeah ! :D

kalau korang rase entry ni tak best , korang tutup mata . ok ? hehehe~

papai

p/s : baru 1 minggu sekolah , homework dah berlambak . belum lagi 1 bulan . hish ! sabar je la .

Old Post | New Post
Bonjour
You've Stuck